Начало
НАЧАЛО
Резервация
РЕЗЕРВАЦИЯ
Галерия
ГАЛЕРИЯ
Къщата
КЪЩАТА
Условия за ползване
УСЛОВИЯ
ЗА ПОЛЗВАНЕ
     КЪЩАТА


В махала Баба Стана - село Орешак e разположена различната къща на Троянския балкан - къща за гости "Минковски". Тя е пасторална, с архитектура на старите балканджийски къщи - с чердак, дървени стълбища и парапети. Сътворена изцяло от естествени материали - камък и дърво.

Кристалният въздух, чудната лятна зеленина и ослепителната зимна белота на къща за гости "Минковски" обещават на почиващите отмора и възстановяване.

Идеална възможност да отседнете, заедно с приятелите си в една различна къща, за да се насладите на спокойствие и домашен уют.

Къща за гости "Минковски" разполага със собствен паркинг за 6 коли, 4 тройни и 2 двойни стаи, всяка със санитарен възел и сателитна телевизия. Обзаведени са практично и удобно със запазен, автентичен български дух. Две от стаите са с каменни камини. Къщата разполага с уютна механа с камина и кухня, оборудвана с всичко необходимо за Вашия приятен престой.

Далече от градския шум, далече от делничната забързаност, вие можете да се насладите на своята почивка.

Омагьосващата тишина на махалата ще ви даде едно прекрасно изживяване. Пътят около къщата е горски, подходящ за велотуризъм, езда и разходки, а ако желаете, можете да се насладите на близките културни и исторически забележителности.